Who is
Business Possible?

Business Possible is een geweldig samenwerkingsverband  van twee innovatieve instituten die startende en aanstaande ondernemers verder op weg helpen met hun ondernemersdroom: Labnest en de Nederlandse Ondernemers Academie. We vinden elkaar volledig in de laagdrempelige en moderne wijze waarop we de nieuwe generatie ondernemers een helpende hand bieden.

Bij Business Possible:

A

Geen lange monologen, geen docenten en geen kennis die je online kunt vinden

A

Wel een tsunami aan praktische tips, motivatie, inspiratie en DOEN

Just-in-time-learning

Wij geloven in just-in-time-learning en learning along the way. Gewoon starten, je neus stoten, vallen en doorgaan. In alles wat we doen, voorschotelen en adviseren, kijken we naar hoe we de levensvatbaarheid van jouw businessidee kunnen verhogen en wat jij als ondernemer nodig hebt. We versnellen als jij dat aankunt en schakelen terug als jij dat even nodig hebt.

We zijn zelf ook rasechte ondernemers. Ja, ook wij maken fouten, hebben slapeloze nachten en vieren successen. Maar bovenal genieten we dagelijks van wat het ondernemerschap ons brengt: vrijheid, plezier, voldoening en contact met fantastische collega-ondernemers. Ons eigen enthousiasme en de ervaring van collega-ondernemers zetten we in om onze programma’s steeds opnieuw te verbeteren en jouw business possible te maken.

Even heel kort kennismaken

Michiel-Wismans-en-Imre-de-Groot-business-possible

De Nederlandse Ondernemers Academie

De naam zegt het al – is een academie voor ondernemers. Nee, niet in de traditionele zin van het woord als een hogeschool of universiteit. Daar ligt ligt de nadruk op theoretisch leren. De founders Imre de Groot en Michiel Wismans kijken naar de mens en zijn ervan overtuigd dat ondernemers mensen zijn die hun eigen weg in het leven kiezen. En door hun eigen pad te volgen per definitie gelukkiger zijn. De Nederlandse Ondernemers Academie wil dit ondernemerschap meegeven aan een nieuwe generatie ondernemers tussen de 20 en 50 jaar, zodat zij uit het leven halen wat erin zit.

de-nederlandse-ondernemers-academie
labnest-Valerie

Labnest

Labnest is een incubator en accelerator voor aanstormend ondernemerstalent en startups in de Food Valley en daarbuiten. Labnest is opgericht door Valerie van Zuijlen, van oorsprong grafisch ontwerper, filmmaker en art director. Valerie is bekroond met gerenommeerde prijzen als de Young Master Award en de Crow Foederer Talent Award. Meerdere projecten en visual stories zijn wereldwijd gepresenteerd op filmfestivals. Labnest biedt veelbelovende startende ondernemingen naast een tijdelijke inspirerende kantooromgeving ook een waanzinnige 100-dagen-boost, waarin een leger aan vakspecialisten klaarstaat om jou the next step te laten maken.

logo-lab-nest
labnest-Valerie